BØGERNE

Første bog i serien om Drengen GOLEM hedder Flugten – Urværk 01-03. Du kan læse introen til serien her:

Kronos

Der findes en verden, hvor orden er vigtigere end liv. Denne verden hedder Kronos. Her hersker Skaberen, den øverste leder af urbærerne. For Skaberen og hans urbærere er intet vigtigere end kontrol og præcision. Derfor holder de skarpt øje med, at alle følger Tidens Lov.
                      Urbærernes hemmelige politi hedder regulatorerne. De anholder alle, der bryder loven. De skyldige ender som slaver i Urværket.

Urbærerne

I Kronos findes mange byer, og urbærerne kontrollerer dem alle. Uden for byerne er alt kaos og uorden. Urbærerne frygter kaos mere end noget andet. Hver gang et barn fødes i Kronos, bliver det noteret. Så kan barnet overvåges, indtil det dør.
                      Ingen kan gemme sig, for Skaberen bruger det mægtige Urværk til at holde øje med alt liv. En urbærers magt kommer fra det ur, han bærer. Hans ur holdes i gang af Urværket, og det giver ham store kræfter. Hjernen bag disse ure er Skaberen, som er evig og udødelig.

Skaberen

Ingen ved, hvor Skaberen kommer fra. Få har set ham, og de færreste tør tale om ham. De ved, at han holder øje med dem. Sit navn har han fået fra sin evne til at skabe kunstigt, mekanisk liv. Ud over Urværket har han også skabt de frygtede regulatorer, som kun adlyder ham og urbærerne. Skaberen vil, at alle skal overholde Tidens Lov.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *