FORFATTERDRØMME

Hvad skal der til for at skrive en bog? Hvordan kommer du fra kladde til færdigt produkt, og hvordan får du den udgivet? Med dette foredrag vil jeg give mit svar på disse spørgsmål, og samtidig forsøge at give inspiration til, hvordan du kan finansiere og markedsføre dine projekter.

Varighed: 1,5 – 2 timer

Pris: 5.000 kr
+ transport

Vurdering: “Asbjørn gav vores publikum af unge forfatterspirer på 16-17 år en god  aften med masser af motiverende spørgsmål til at bringe skrivningen et skridt videre fra skrivebordsskuffen og ud i verden. Han havde endnu ikke forladt bygningen, før en af deltagerne havde  ønsket, at han besøger biblioteket igen!
Foredraget “Forfatterdrømme” henvender sig særligt til dem, der allerede er godt i gang med deres tekstarbejde og som går med konkrete drømme om at udgive deres ting, men ikke ved, hvordan det skal gribes an. Her er Asbjørns personlige historie og erfaringer med både at udgive selv og på forlag en konkret inspirationskilde – og hans henvisninger og viden om forlag, forfatterfora og arbejdsprocesser fine redskaber at få med hjem!”

Kirstine Bruun
PR- og Eventmager
Varde bibliotek

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *