SKRIVENDE FORTÆLLERE

Når en historie er skruet sammen på den helt rigtige måde, kan den holde os fanget, så vi glemmer alt andet. Det er fortællinger, der overrasker, vækker stærke følelser og skaber varige billeder.

På dette kursus skal vi sammen arbejde os frem til, hvilke historier du gerne vil ud med, og hvordan du bedst muligt kan arbejde med at skabe en fortælling, der ikke er til at slippe. Dette er ikke endnu et skrivekursus. Målet er i højere grad at udvikle dig til en kompetent og selvbevidst fortæller. Vi skal arbejde med narrativ, struktur og plot. Når kurset er færdigt, vil du være skarpere på, hvordan du helt konkret kan blive en bedre fortæller.

Kurset er velegnet til kursister i alle aldre og skrivestadier. Jeg skræddersyer nemlig hvert enkelt kursus, så det passer til målgruppen.

Varighed: 1+ dage

Pris: Varierer efter kursets længde

Vurdering: “Fagdagen var en fornøjelse for os. Dit oplæg/din præsentation til fagdagen var inspirerende, varieret og i absolut øjenhøjde med eleverne. Du brugte fængende eksempler til at belyse fortællingens udvikling gennem historien, og dine tankeeksperimenter bragte elevernes associationer i spil.
De tre workshops var velforberedte, varierede i form og indhold, og såvel billeder som tekster ramte målgruppen. Oplæggene til de tre workshops gav mulighed for differentiering og åbnede op for elevernes egen kreative tænkning.”

Dansklærer-teamet på Rantzausminde Skole
Fia, Ulrik, Michael og Marie

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *