OM A. RUNE

Navn:
 A. Rune alias Asbjørn Rune Bourgeat
Profession:
 Forfatter & fortæller
Uddannelse: 
 Cand.mag. i religion, sociologi & historie
Alder: 
 44 år
Udgivelser: 
 Natdværgen (2011), Blodsværmen (2014) 
 Ildtågen (2018)

PortraetHvem er A. Rune?
Mit drive ligger i at skabe en intens og vedkommende historie, hvor de fantastiske elementer udfordrer læserens fantasi og forestillingsevne. Lige nu skriver jeg på Ildtågen, der er sidste bog i Traia Trilogien. 
Hvis du kan lide fortællingen om Traia, kan du smide en like på min FB-side og følge med, når der kommer nyt fra mit skrivebord.

Jeg har siden barndomsårene været optaget af at lave historier, og ikke mindst af, hvad de er i stand til at gøre ved os. Mine forældre lavede børne- og ungdomsbøger, og jeg voksede op med en følelse af, at skrive og fortælle var en uadskillelig del af livet. De fantastiske universer har altid tiltrukket mig, og jeg tror på, at de kan noget helt særligt i litteraturen. De tvinger os til at være åbne og gør os i stand til at forstå andre virkeligheder end vores egne.

Trilogien om Traia henvender sig til unge og voksne læsere, der ikke er bange for at fordybe sig i en verden, der kræver noget af ens opmærksomhed. Den første bog hedder Natdværgen og udkom i 2011. Bog to med titlen Blodsværmen kom i 2014. Tredje og sidste bind kommer til at hedde Ildtågen, og den sidder jeg som sagt og skriver på lige nu. Det bliver episk, når den rammer boghandlerne i 2018.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *