– Traia Trilogien er et imponerende trebinds fantasyværk

‘Traia Trilogien er et imponerende trebinds fantasyværk. Sjældent har jeg set et så spændende og magisk univers. Rune skriver utrolig godt og stilsikkert.

– Bogrummet.dk

– Bogen har internationalt format

‘Handlingen er så intens og medrivende, at man lige må trække vejret, inden man fortsætter – men man må fortsætte. Bogen har internationalt format. Bogens episke format og stil minder mig om klassiske værker som Tolkiens fantasy “Ringenes Herre” og Frank Herberts science fiction-serie, “Klit”.’

– Bibliotekernes vurdering

– En af årets bedste fantasyudgivelser

‘En i dansk sammenhæng unik læseoplevelse, og jeg beundrer A. Rune for hans udblik til trendsene inden for engelsksproget fantasy og hans vilje til at berige dansk fantasy med de nuancer, der findes her. Denne anmelder har fuldstændig overgivet sig: Blodsværmen er en af årets bedste fantasyudgivelser.’

– Litteratursiden.dk

– Et uimodståeligt fantasyunivers

‘Man styrter ned i et uimodståeligt fantasyunivers, som jeg aldrig har set før.’

– Bookeater.dk

– Uden tvivl en af de bedste bøger jeg længe har læst

’Uden tvivl en af de bedste bøger jeg længe har læst, der nemt kunne komme op og måle sig med storsælgere som Hunger Games. Jeg kværnede den igennem på et par nætter og lagde ikke bogen fra mig, før jeg vidste om Horan og slænget var i sikkerhed.’

– Læserreaktion på Fantasyboger.dk

– Vi glæder os til mere!

At udpønse et så mageløst fantasyunivers er virkelig imponerende – vi glæder os til mere!

– Audioteket

Se mere og køb bøgerne